Bethenny Frankel testasi suosittua suoristusrautaa: ”Välitön ei”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Tähti päivittää suosittua TikTok-kanavaa, jossa hän arvostelee rehellisesti kosmetiikkatuotteita.

Bethenny Frankel pitää TikTokissa viihdyttävää kanavaa, jossa hän jakaa elämänohjeita, kauneusvinkkejä ja ravintoon liittyviä niksejä seuraajilleen. Tällä kerralla 52-vuotias tähti halusi testata suosittua Dyson Corrale -suoristusrautaa. Nainen oli nähnyt paljon sometähtien tekemiä arvioita tuotteesta, jonka suitsutusta hän epäili kuitenkin vain maksetuksi.

Bethenny Frankel esittelee noin 450 euroa maksavaa suoristusrautaa ja on valmiina kokeilemaan tuotetta. Koko homma kaatuu kuitenkin jo siihen, että ohjeiden lukemisesta huolimatta Frankel ei saa laitetta edes päälle. Lopulta tähti turhautuu, pakkaa itse ostamansa suoristusraudan takaisin laatikkoonsa ja kertoo palauttavansa sen. ”Välitön ei”, tähti sanoo ja antaa tuomionsa suositulle tuotteelle.

@bethennyfrankel This is a LOT to UNPACK #dyson #airstraight #hairstyle #help ♬ original sound – Bethenny Frankel