Hailey Bieber rakastaa suomalaisten perinnettä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät viisi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Hailey onkin alkanut viime vuosien aikana kasvattamaan omaa tunnettuuttaan myös kauneusalan yrittäjänä ja mallina.

Hailey Bieber päivittää hänen ihonhoito- ja meikkirutiinejaan omalla TikTok-kanavallaan. Nyt nainen julkaisi videon siitä mitä hänen hyvinvoinnille pyhitetty keskiviikkonsa pitää sisällään. Nainen rakastaa suomalaisillekin tuttua perinnettä, jossa saunan jälkeen pulahdetaan kylmään veteen.

Hailey Bieberillä ei ole käytössään avantoa, mutta hän käy kastautumassa saunan jälkeen ilmeisesti hyvin viileää vettä sisältävään ammeeseen ulkona. Sen jälkeen Hailey Bieber menee takaisin saunaan ja kertoo kuvatekstissään tekevänsä tämän saman rutiinin moneen kertaan.

@haileybieber

Wellness Wednesday: sauna x cold plunge repeat 🤍✅

♬ Private Landing (feat. Justin Bieber & Future) – Don Toliver