Kate Hudson rohkeassa biksukuvassa – vilautus oli veljelle liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 18- ja 11-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä neljävuotias tytär Rani Rose. Kate Hudson on nykyään myös yrittäjä ja viettää paljon aikaansa urheiluvaatemerkkinsä ja lisäravinneyrityksensä parissa.

Nyt Kate Hudson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kesäisen kuvasarjan, jossa nähdään miten nainen nautiskelee aurinkoisesta hellepäivästä uima-altaalla. 44-vuotias tähti esittelee vartaloaan pelkkä biksujen alaosa yllään.

Alaosa on tangamallinen, minkä vuoksi myös naisen pakarat ovat esillä. Nännin vilautuksen tähti on estänyt vaaleansinisellä sydämen kuvalla. Tähden isoveli Oliver Hudson on ilmeisesti järkyttynyt, koska hän kommentoi kuvaan: ”Jesus no Kate!”. Tähän Kate vastasi veljelleen neuvoen häntä olemaan seuraamatta siskoaan.