Tupac Shakur sai viimein tähden Hollywoodin Walk of Famelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiphop-tähti Tupac Shakur menehtyi traagisesti vuonna 1996 kun hänet murhattiin Las Vegasissa. Mies oli kuollessaan 25-vuotias. Nyt artistina ja näyttelijänä toiminut Shakur saa oman tähden Hollywoodin kuuluisalle Walk of Fame -kadulle.

Tupac Shakurin kuolemasta on kulunut jo yli 26 vuotta. Nyt tähden muistoa halutaan kunnioittaa tähdellä, joka paljastetaan seremoniallisin menoin 7. kesäkuuta. Tähden tulee Daily Mail -sivuston mukaan vastaanottamaan seremoniassa Tupac Shakurin sisko Sekyiwa Set Shakur.

Tupac Shakurin tähden sijainti on kadulla 6212 Hollywood Blvd, ja sen jälkeen kadulla tulee olemaan jo yhteensä 2.758 tähteä. Ensimmäinen Hollywood Walk Of Fame -tähti upotettiin kuuluisaan katuun maaliskuussa vuonna 1960.