Jessica Biel haluaa pariterapiaan – ei luota Justin Timberlakeen pettämiskohun jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Timberlake pyysi vuosia sitten julkisesti anteeksi vaimoltaan Jessica Bieliltä sitä, että hän oli ollut liian läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä Alisha Wainwrightin kanssa. Näyttelijöistä otetuissa paparazzikuvissa Timberlake käveli käsi kädessä Wainwrightin kanssa.

Kuvat saivat aikaan melkoisen pettämiskohun, koska niiden perusteella moni ajatteli kaksikon välillä olevan muutakin kuin vain ystävyyttä. Timberlaken ja Bielin avioliitto ei tämän takaiskun vuoksi tuhoutunut, mutta se on kuitenkin ollut ongelmissa aina siitä lähtien.

Lähipiiri on kommentoinut OK! Magazine -lehden mukaan, että Jessica Biel ei pysty vieläkään täysin luottamaan aviomieheensä. Ison kohun jälkeen hänelle on jäänyt tunne, että koska tahansa heidän perheonnensa voi levitä käsiin.

Jessica Biel ja Justin Timberlake eivät ole halunneet tuoda yksityiselämäänsä julkisuuteen ja he ovat pitäneet myös lapsensa visusti poissa lehdistön sivuilta. He ovat halunneet esittää ulos päin vahvaa paria, mutta todellisuudessa avioliiton eteen on jouduttu tekemään paljon töitä.