Kim Cattrall palaa ehkä sittenkin Sinkkuelämää-tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sinkkuelämää sai jatkoa HBO:n And Just Like That -sarjassa. Yksi alkuperäisen sarjan tähdistä, Samanthaa näytellyt Kim Cattrall kuitenkin loisti poissaolollaan sen ensimmäisellä kaudella. Asiaan on tulossa muutos sarjan uudella kaudella.

Cattrallin näyttelemä Samantha Jones on mukana And Just Like Thatin tulevalla tuotantokaudella. Roolin odotetaan kuitenkin olevan erittäin pieni. New York Post -lehden mukaan Cattrallin kohtaukset kuvattiin salaa maaliskuussa, eikä hänen nimeään näkynyt kuvauspäivän kuvausaikataulussa.

Cattrall ei ollut mukana And Just Like Thatin ensimmäisellä kaudella hänen ja päätähti Sarah Jessica Parkerin välisen riidan vuoksi. Samanthan poissaolo selitettiin sillä, että hahmo oli muuttanyt Lontooseen ja päätynyt erimielisyyksiin muiden päähenkilöiden kanssa.

And Just Like That -sarjan toinen kausi alkaa HBO Maxilla kesäkuusssa. Cattrall on nähty viime aikoina myös muun muassa How I Met Your Father ja Queer as Folk -sarjoissa.