Nicole Coco Austin 16-vuotiaana – julkaisi arkistokuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rap-legenda Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, mutta julkisuudessa hänet tunnetaan uhreista kurveistaan. Taannoin hän aiheutti närkästystä Baha Bay Water Park -vesihuvipuistossa, jossa hän nautti päivästä takapuolen lähes kokonaan paljastaneessa asussa.

Aiemminkin arkistokuviaan nuoruudestaan julkaissut Coco on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään 16-vuotiaana. Suuren suosion saaneessa otoksessa hän poseeraa punavalkoisissa shortseissa ja valkoisessa niukassa topissa.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.