Ohjus iskeytyi autotielle Kiovassa – kojelautakamera ikuisti

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäjän hyökkäyssodan keskellä olevan Ukrainan pääkaupunki Kiovassa vaaralliset tilanteet ovat valitettavasti arkipäivää. Taannoin kaupungissa todistettiin ohjuksen putoamista vilkkaaseen liikenteeseen keskellä kirkasta maanantaipäivää.

Kojelautakameran videolla Venäjän ampuma ohjus putoaa keskelle autotietä. Liikkeellä olevat autot onnistuvat kuitenkin täpärästi väistämään tuhon. Reuters-uutistoimisto vahvisti välikohtauksen tapahtuneen Kiovassa maanantaina 29. toukokuuta.

Venäjä laukaisi Ukrainaan maanantaina suuren määrän ohjuksia. Ukraina tiedotti ampuneensa alas 11 Kiovaan suunnattua ohjusta. Niiden kohteina kerrotaan olevan yleensä asevaratot, energialaitokset ja Ukrainan hallituksen rakennukset.