Sam Smith yllättää uudella biisillään – mukana myös Madonna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja ja Grammy-palkittu artisti julkaisi viime vuonna Kim Petrasin kanssa Unholy-nimisen kappaleen, joka nousi nopeasti maailmanlaajuiseen suursuosioon. Kappale sai kunnolla tuulta purjeisiinsa myös TikTokissa, jossa lukematon määrä ihmisiä teki videoita, tanssi ja lauloi kappaleen tahtiin.

Nyt Sam Smith on julkaisemassa uuden kappaleen Madonnan kanssa. Kappale kantaa nimeä Vulgar ja se ilmestyy suoratoistopalveluihin 9. kesäkuuta. Sam Smith julkaisi hänen Instagram-kanavallaan pienen teaserin, josta päätellen kyseessä on hyvin menevä ja nopeatempoinen kappale.

Sam Smithiä ja Madonnaa yhdistää tällä hetkellä hyvin vahvasti se millainen visuaalinen ilme heidän konserteissaan on ollut. Kumpikin on saanut kritiikkiä uskonnollisten teemojen, symbolien ja asujen käyttämisestä esiintymisissään. Sam Smithin konsertteja on pidetty jopa saatanallisina.