Scott Disick vei flirttailun huippuunsa – pyysi Khloe Kardashiania treffeille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Kardashianit-sarjasta monille tunnetuksi tullut realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Pariskunta erosi vuonna 2015, mutta sen jälkeen Disick on kuitenkin ollut hyvin tiiviisti perheen kanssa yhä tekemisissä.

Scott Disick on tullut aina hyvin toimeen Kourtneyn siskon Khloen kanssa. Scott ja Khloe ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä ja katsojat ovat saaneet nähdä Kardashianit-sarjassa moneen otteeseen miten Scott Disick on hyvin avoimesti flirttaillut Khloen kanssa.

Nyt Scott Disick on Daily Mail -sivuston mukaan ehdottanut, että Khloe menisi hänen kanssaan treffeille. Miehen mielestä treffit hänen kanssaan olisivat Khloelle hyvää harjoitusta tulevaa miestä varten. Khloe kuitenkin kieltäytyi treffipyynnöstä, koska hän ei kestänyt sitä millä tavalla Scott Disick yski.