Vastasyntynyt halusi heti päästä liikkeelle – kannatteli päätään ja yritti kontata

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan videoilla nähdään vauvoja, joiden taidot hämmästyttävät omien vanhempien lisäksi myös muut. Nyt videolla nähdään vastasyntynyt pikkuinen, joka on saanut jo miljoonien ihmisten leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä.

Samantha Elizabeth oli kuvannut kolmen päivän ikäistä Nyilah Daise -tytärtään videolla synnytyssairaalassa. Vauva on asetettu vauvasänkyyn vatsalleen, mutta hän yrittää jo kovasti päästä liikkeelle eikä malta pysyä paikoillaan.

Vauva on hämmästyttävän vahva kolmen päivän ikäiseksi. Nyilah Daise yrittää ryömiä ja nostaa itseään jopa konttausasentoon. Videolla kuullaan miten Samantha Elizabeth ihmettelee äidilleen sitä, että kuuluuko vastasyntyneiden vauvojen olla jo näin vahvoja. Myöhemmin tuore äiti päivitti TikTok-kanavalleen, että vauva oli jo kolmen viikon ikäisenä kääntynyt selältä vatsalleen.

@samantha_elizabeth__ I still cant belive this happened… #baby #babytiktok #crawlingbaby #talkingbaby #tummytime #3daysoldbaby #3daysold #nyilahdaise ♬ original sound – samantha_elizabeth__

@samantha_elizabeth__ crazy, crazy! 🤯😱 #babygirl #babytiktok #18daysold #nyilahdaise ♬ original sound – samantha_elizabeth__