Jessie J sai terveen vauvan – synnytystapa muuttui viime hetkellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Jessie J on tunnettu hänen vahvasta lauluäänestään ja useista hiteistään. Hän paljasti alkuvuodesta iloisia uutisia ja kertoi sosiaalisessa mediassa odottavansa esikoislastaan. Nyt Jessie J on synnyttänyt terveen poikavauvan, joka halusi tulla maailmaan eri tavalla kuin äiti oli suunnitellut.

Jessie J julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tanssii synnytyssalissa sairaalakaapu yllään. Nainen kertoo, että hän oli yhdeksän kuukauden ajan valmistautunut luonnolliseen alatiesynnytykseen ilman lääkkeellistä kivunhoitoa. Toisin kuitenkin kävi.

Loppuraskaudessa kävi ilmi, että vauva oli perätilassa. Vauva oli kookas ja pitkä eikä enää suostunut kääntymään useista yrityksistä huolimatta. Näin ollen Jessie J päätti lääkäreiden neuvomana synnyttää vauvansa suunnitellun sektion avulla.

Jessie J halusi jakaa tarinansa, koska hänen mukaansa monien mielestä hän jäi paitsi haluamastaan synnytyksestä kun hän ei synnyttänyt lasta alateitse ilman lääkitystä. Artisti on kuitenkin halunnut painottaa, että hän sai juuri oikeanlaisen synnytyksen, koska sen lopputulemana hän sai vauvansa saatettua maailmaan.