Lastensarjan kaunotar kuin supermalli – paljasti nyt rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin jo vuosia sitten kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen myös näyttelijäkaunotar Victoria Justice, joka ei lopulta noussut supertähtien A-sarjaan.

Victoria on kuitenkin pysytellyt otsikoissa ja paparazzien tähtäimissä muun muassa upeiden ranta-asujensa merkeissä. Tällä kertaa hänet on kuvattu nauttimassa huvijahdilla upeista maisemista biksuissa.

Victoria Justice tuli alunperin tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti aikoinaan Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Victoria oli taannoin yksi yli sadasta julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin verkossa.