Voimakas ääni ihmetyttää Yhdysvalloissa – alkuperä mysteeri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Carolinan osavaltiossa Yhdysvalloissa on ihmetelty outoa voimakasta ääntä. Ääni herätti Lowcoyntryn alueen asukkaita ja tärisytti rakennuksia tiistaina 23. toukokuuta noin kello 08:40 paikallista aikaa.

Räjähdystä tai jyrinää muisttanut ääni tallentui viraalina sittemmin levinneellä ovikellokameran videolle. Ilmiön syy on Fox 35 -uutissivuston mukaan mysteeri. Toistaiseksi moni teoria eivät ole ottanut tuulta alleen.

Seismologien mukaan ääni ei vaikuta aiheutuneen maanjäristyksestä. NASA puolestaan ilmoitti, ettei kyse ollut esimerkiksi maahan pudonneesta sateliitista tai aluksesta. Yhdysvaltojen rannikkovartiostolla oli ilmiön aikoihin meneillään harjoitukset, mutta niidenkään väliltä ei ole löydetty linkkiä.

American Meteor Society ei ole saanut havaintoja mahdollisista meteoriiteista äänen aikana. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.