Julia Foxin rohkeat asut eivät jätä mielikuvituksen varaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Foxin viimeisen vuoden aikana esiintynyt punaisilla matoilla ja muotitapahtumissa niin huomiota herättävien asuvalintojen kera, että hän on onnistunut varmistamaan sen, että paparazzien ottamat kuvat päätyvät aina lehtien sivuille.

Niin kävi taannoin myös Ranskassa, kun Julia Fox ilmestyi näyttävässä asussa Cannesin punaiselle matolle. Nainen ei palannut Cannesissa tyhjin käsin, vaan hankki itselleen tuliaisiksi kierrätettyjä vintage-muotilöytöjä. 33-vuotias kaunotar esitteli uudet vaatteensa TikTok-videollaan.

Julia Fox esittelee videolla asujaan kokeilemalla niitä ylleen. Vaatteet ovat naisen tyylille uskollisesti hyvin persoonallisia ja näyttäviä. Nainen kokeilee nahkahousujen, jakkujen ja useiden toppien lisäksi ylleen myös läpinäkyvää mekkoa ja kimaltelevia bikinejä.