Rattijuopon autossa elävä pöllö – kertoi ostaneensa sen huoltoasemalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin pysäyttämän kuljettajan autosta löytyi Yhdysvaltojen Arizonassa yllättävä matkustaja. Ajoneuvon pelkääjän paikalla istui nuori pöllö. Paikalliset viranomaiset kehottivat tapauksen tiimoilta ihmisiä jättämään villieläimet rauhaan.

Poliisi pysäytti Paysonissa ajaneen miehen rattijuopumuksesta epäiltynä. Rattijuopumuksen ohella häntä syytetään metamfetamiinin hallussapidosta ja villieläimen laittomasta hallussapidosta. Autoilija kertoi ostaneensa pöllön huoltoasemalla 100 dollarilla henkilöltä, joka oli puolestaan löytänyt sen autotien varrelta.

Lännenkirkupöllönen oli loukkaantunut, eikä sitä voitu vapauttaa suoraan luontoon. Lintua hoidetaan parhaillaan Liberty Wildlife -eläinsuojassa. Eläinlääkäri Laura Hackett kommentoi AZ Family -lehdelle pöllön voinnin olevan jo parempi.