Jennifer Aniston nauttii elämästä: ”Olen paremmassa kunnossa nyt kuin 20-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan todella suositusta Frendit-komediasarjasta monille tutuksi tullut näyttelijätähti Jennifer Aniston saa jatkuvasti kehuja hänen ulkonäöstään. Nyt nainen on kertonut haastattelussa mitä mieltä hän itse on siitä, että hänen sanotaan näyttävän hyvältä omaan ikäänsä nähden.

Jennifer Aniston on nykyään todella kotonaan omissa nahoissaan. 54-vuotias nainen on kertonut, että hän tuntee olonsa tällä hetkellä parhaaksi. ”Olen paremmassa kunnossa kuin parikymppisenä. Voin henkisesti hyvin ja oma keho ja mieli tuntuvat hyvältä”, Aniston kommentoi People-sivuston mukaan.

Jennifer Anistonin vie hulluuden partaalle kuitenkin kommentit, jotka sidotaan ikään. Hän ei voi sietää sitä kun hänen kerrotaan näyttävän kauniilta ikäisekseen. Hyvältä näyttämisen ei pitäisi liittyä mitenkään naisen mukaan siihen minkä ikäinen kyseinen henkilö on.