Mies sai porttikiellon Easyjetin lennoille – sama nimi ja syntymäpäivä kuin lentohäiriköllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

21-vuotias englantilaismies kertoo saaneensa porttikiellon Easyjet-yhtiön lennoille nimensä vuoksi. Kieran Harrisilla on sama nimi ja syntymäpäivä, kuin pahamaineisella lentohäiriköllä. Kieran Harrisin oli määrä matkustaa Liverpoolista Espanjan Alicanteen 25. toukokuuta.

Vain päivää ennen lentoa Easyjet otti mieheen yhteyttä ja kertoi hänellä olevan 10 vuoden lentokielto. Syynä oli yhtiön mukaan häiritsevä käytös aikaisemmalla lennolla. Harris kertoi Mirror-lehdelle kyseessä olleen kuitenkin väärinkäsitys. Miehen mukaan lentokiellon sai toinen Kieran Harris, jolla on sama syntymäpäivä kuin hänellä.

Kyseinen mies tuomittiin 12 viikoksi vankilaan vuonna 2021 lennolla tapahtuneen humalaisen ja väkivaltaisen välikohtauksen seurauksena. Harris on joutunut ennenkin ongelmiin kaimansa vuoksi. Vuoden 2022 toukokuussa toista Kieran Harrisia etsineet poliisit tekivät rynnäkön hänen kotiinsa. Virhe selvisi luotiliivein varustautuneille poliisille heidän revittyä Harrisin sängystään kotinsa alakertaan.

Ongelma lentoyhtiön kanssa ratkesi lopulta Harrisin lähetettyä Easyjetille kuvan passistaan. Mies kuitenkin kuvailee kokemusta stressaavaksi. Hänelle jäi vain muutama tunti aikaa ehtiä lennolleen.