America’s Got Talent -voittaja vaivutettiin koomaan – mysteerisairaus lamautti täysin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Michael Grimm kärsii vakavista terveysongelmista ja hänet on vaivutettu koomaan. America’s Got Talent -kilpailun viidennen kauden voittanut laulaja joutui tehohoitoon sen jälkeen, kun hänen hengityksensä yllättäen lamaantui. Ongelmien syytä ei tiedetä.

Laulajan vaimo Lucie Zolcerva-Grimm kertoi TMZ-lehdelle, että Michael on ollut sairaalassa jo tovin ja häntä pidetään koomassa. Mies kuitenkin hengittää omillaan, vaikka hän tarvitsi aiemmin hengityskonetta avukseen. Perheen mukaan Michael ei ole tuntenut oloaan hyväksi pitkään aikaan. Miehellä ei ole ollut energiaa ja hänen on ollut vaikeuksia saattaa jopa keikkansa loppuun.

Laulaja sairastui vakavammin viime kuussa. Michaelin vaimo kertoo, että mies pystyi hädin tuskin kävelemään tai nostamaan päätään, joten hänet kiidätettiin ensiapuun. Terveysongelmat lamaannuttivat hänen kehonsa, verenpaineensa nousi pilviin ja tajunta muuttui sekavaksi. Michaelille on suoritettava äänihuulikorjaus hengityskoneella käymisen vuoksi. Vaikka tilanne kuulostaa kamalalta, Michaelin vaimo sanoo, että fanien ei pitäisi panikoida, koska hänellä on loistavat lääkärit.