Nicola ja Brooklyn Peltz Beckham tekstiilikaksosia – miettivät aina asujen yhteensopivuutta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn on mennyt viime vuonna naimisiin. 23-vuotias tähti avioitui 28-vuotiaan yhdysvaltalaisen näyttelijä Nicola Peltzin kanssa. Pariskunta päätti ottaa yhteisen uuden sukunimen, Peltz Beckham.

Nicola ja Brooklyn Peltz Beckham liikkuvat usein yhdessä minkä vuoksi heidät myös valokuvataan paparazzien toimesta vierekkäin lähes päivittäin. Sen vuoksi pariskunta usein miettiikin asujaan siten, että ne sopivat jollain tavalla yhteen.

Pariskunta kertoo Voguen julkaisemalla YouTube-videolla, että he suosivat vanhoja vintage-vaatteita ja ilahtuvat hyvistä kirpputorilöydöistä ajatellessaan kestävää kehitystä ja kierrätystä pukeutumisessaan. Nicolan lempivaate on leveälahkeiset farkut, jotka peittävät kengät. Brooklyn puolestaan rakastaa viisi vuotta sitten hankkimiaan Dr. Martens -merkkisiä maihareitaan.