12-vuotiaan sankariteko videolle – pelasti pienen vasan uima-altaasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka monet eläimet pulikoivat kesäpäivinä mielellään vedessä, voivat uima-altaat osoittautua vaarallisiksi eläinkunnan pienimmille. Yhdysvalloissa taannoin kuvatulla videolla pieni peura pelastetaan altaasta kuivalle maalle.

Viraalina levinneellä videolla peuran vasa kävelee uima-altaan reunalla ja putoaa yllättäen veteen. Eläin vaikuttaa uivan hyvin, mutta pienen kokonsa puolesta se olisi tuskin päässyt omin voimin ylös vedestä. Niinpä tilannetta todistanut perhe riensi eläimen apuun.

Peuran vasan pelasti vedestä perheen 12-vuotias poika. CNN-uutissivuston mukaan peuraemo kuuli lopulta hätääntyneen poikasensa äänet. Edessä oli emon ja vaaralliselle seikkailulle päätyneen poikasen iloinen jälleennäkeminen.