Poliitikko kritisoi Megan Foxin lasten pukeutumista: ”Pukee poikansa tyttöjen vaatteisiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Megan Fox on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Fox meni muusikko Machine Gun Kellyn kanssa reilu vuosi sitten kihloihin. Heidän liittonsa alkoi rakoilemaan, kun Machine Gun Kellyn arveltiin pettäneen naistaan oman kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa.

Megan Fox haluaa pitää edelleen kiinni perhe-elämänsä yksityisyydestä eikä paljasta julkisuuteen liikaa yksityiskohtia omasta perhe-elämästään. Nyt nainen halusi kuitenkin avata sanaisen arkkunsa kun hän näki erään poliitikon tekemän julkaisun, joka koski sitä miten hänen lapsensa pukeutuvat.

Poliitikko Robby Starbuck julkaisi paparazzien ottaman kuvan Megan Foxista kävelemässä kolmen poikansa kanssa. Mies väitti kuulleensa joskus leikkipuistossa, miten pojat itkivät ja kiukuttelivat koska heidän äitinsä oli pakottanut heidät pukeutumaan tyttöjen vaatteisiin. ”Tämä on silkkaa lasten hyväksikäyttöä. Rukoilkaamme heidän puolestaan”, Starbuck kirjoitti.

Megan Fox julkaisi hänen Instagram-kanavallaan ruutukaappauksen kyseisestä julkaisusta ja vastasi julkisesti miehelle. Fox ei ota kantaa lastensa pukeutumiseen, mutta haluaa kuitenkin neuvoa poliitikkoa sen suhteen, että hänen ei tulisi koskaan lasten kustannuksella tavoitella valtaa ja julkisuutta.

– Käytät hyväkseni lasteni sukupuoli-identiteettiä saadaksesi huomiota poliittiseen kampanjaasi, minkä vuoksi olet päätynyt universumin väärälle puolelle, Megan Fox kirjoittaa.

Megan Fox myös lisää, että häntä on yritetty aiemminkin saada alas narsististen ja epävarmojen miesten toimesta. ”Nyt menit vittuilemaan väärälle noidalle”, Megan Fox kirjoitti julkaisunsa viimeisessä lauseessa.