Slipknotin jäsen erosi yllättäen yhtyeestä – oli mukana 27 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metalliyhtye Slipknotin riveissä on tapahtunut muutoksia. 27 vuoden ajan Slipknotin kosketinsoittajana ja sample-vastaavana toiminut Craig Jones on jättänyt yhtyeen. Syytä erolle ei kerrottu.

– Slipknot ilmoittaa Craig Jonesin ja yhtyeen teiden eroavan. Toivomme hänelle kaikkea parasta tulevaisuuteen, yhtyeen sittemmin poistetussa somejulkaisussa kerrottiin.

Jones liittyi Slipknotin riveihin vuonna 1996 alun perin kitaristina, mutta siirtyi pian vastaamaan yhtyeen musiikissa käytettävistä sampleista ja kosketinsoittimista. Vähäpuheinen muusikko tunnettiin Slipknotissa maskistaan, josta sojotti pitkiä nauloja.

Slipknot on parhaillaan Euroopan kiertueella jo ennestään vajaalla kokoonpanolla. Yhtyeen perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan nimittäin jättäytyi pois kiertueelta huolehtiakseen terveysongelmista kärsivästä vaimostaan.