Jen Selter kellui Kuolleessameressä – pakarat korkealla kuin majakat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu julkkiskaunotar Jen Selter tunnetaan Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Jen on suunnannut lomaimlemaan Israeliin, jossa hän on päässyt kellumaan Kuolleeseenmereen, jonka suolapitoisuus kannattelee ihmisiä poikkeuksellisen paljon. Selter osoitti tämän konkreettisesti, sillä hänen pakaransa jäivät selvästi pinnan yläpuolelle.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.