Povipommi Ashley Graham lomailee Etelä-Ranskassa – hemaisevat lomakuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham vietti aikaansa juuri Cannesin elokuvafestivaaleilla. Nainen jäi miehensä kanssa Ranskaan lomailemaan ja on julkaissut upeita kuvia leppoisista päivistään Etelä-Ranskasta.

Ashley Graham on viettänyt puolisonsa kanssa aikaa paikalliseen kulttuuriin ja ruokaan tutustuen, mutta naisen lomakuvista päätellen suuri osa ajasta on kuitenkin kulunut upealla jahdilla. Kolmen lapsen äiti poseeraa kuvissaan upeissa ranta-asuissa, uimapuvuissa ja bikineissä.

Amerikkalainen Maxim-lehti tekee vuosittain listauksen naisista, joiden kerrotaan oleman maailman seksikkäimpiä. Tänä vuonna lehden kansikuvaan pääsi huippumalli Ashley Graham, joka valittiin tänä vuonna listan kirkkaimmalle kärkipaikalle ja julistettiin maailman seksikkäimmäksi naiseksi.