Tiedustelu-upseeri väittää: ”Paavi osallistui UFO-onnettomuuden peittelyyn”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Yhdysvaltain tiedustelu-upseeri David Grusch on väittänyt, että Vatikaani oli mukana salaamassa ensimmäistä UFO-alusta, joka putosi maahan 90 vuotta sitten Italiassa. Gruschin mukaan Paavi Pius XII auttoi peittelmään Italiassa 1930-luvulla tapahtunutta UFO-onnettomuutta ja sitä, että aluksen jäänteet kuljetettiin Yhdysvaltoihin.

Pius XII toimi paavina vuosina 1939–1958. Yhdysvaltain entinen tiedusteluupseeri David Grusch väittää, että paavi toimi välittäjänä toisen maailmansodan aikana varmistaakseen, että alukset siirrettiin Italiasta Yhdysvaltoihin.

– Vuonna 1933 oli ensimmäinen UFO-tapaus Magentassa, Italiassa. He löysivät osittain vahingoittumattoman aluksen ja Italian hallitus siirsi sen turvalliseen lentotukikohtaan. Sitä säilytettiin Italiassa noin vuosiin 1944-1945. Paavi kanavoi sen amerikkalaisille, mitä italialaisilla oli, New York Post uutisoi.