Ilkeät kommentit saivat Kristin Davisin itkemään – kasvojen täyteaineet aiheuttivat arvostelua

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

HBO Maxin taannoinen And Just Like That… jatkoi suositun Sinkkuelämää-sarjan hahmojen tarinaa. Kymmenosaisessa sarjassa olivat mukana kaikki alkuperäisen sarjan päähenkilöt Kim Cattrallin näyttelemää Samanthaa lukuunottamatta. Sarja saa jatkoa kun toinen tuotantokausi alkaa suoratoistopalvelussa 22. kesäkuuta.

Yksi sarjan päätähdistä on Charlotte Yorkin roolia esittävä Kristin Davis. 58-vuotias näyttelijätähti on nyt avautunut siitä miten hänen päätöksensä ottaa kasvoihinsa täyteaineita on saanut hänet usein kyyneliin. Syynä pahaan mieleen ovat olleet vieraiden ihmisten ilkeät kommentit. Katso päivitykset tästä ja tästä.

Kristin Davis on kertonut Glamour-lehden haastattelussa saaneensa paljon arvostelua osakseen siksi, että hän on ottanut kasvoihinsa täyteaineita ja Botoxia. Julkisuuden valokeilassa vanheneminen on naisen mukaan todella stressaavaa.

Sinkkuelämää ohjelman ensimmäisistä jaksoista on tullut kuluneeksi 25 vuotta. Moni näkee jatkuvasti Kristin Davisista kuvia ja videoita, joissa nainen on nuorempi. Tämä aiheuttaa varmasti osakseen sen, että tähden nykyinen ulkonäkö on yllättänyt monet. Davis ei näytä 58-vuotiaana samalta kuin 33-vuotiaana eikä hänen kuulukaan.