Tori Spelling ja Dean McDermott avioeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tori Spelling tunnetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Beverly Hills 90210. Naisen avioliitto Dermot McDermottin kanssa on jo pitkään rakoillut, ja nyt pari hakee avioeroa. Erosta uutisoitiin ensimmäisen kerran jo kaksi vuotta sitten.

– Suurella surulla ja erittäin raskaalla sydämellä kerron, että 18 yhteisen vuoden ja viiden upean lapsen jälkeen olemme päättäneet kulkea eri teitä ja aloittaa uuden, henkilökohtaisen matkan Tori Spellingin kanssa, McDermott kertoi lehtitietojen mukaan sosiaalisessa mediassa ja pyysi kunnioitusta sekä sopeutumisrauhaa päätökselle.

Eron valmistelu kesti pitkään, koska Spellingin kerrottiin aiemmin haluavan varmistaa, että hän on taloudellisesti sellaisessa tilanteessa, että pärjää omillaan. Tori Spellingillä ja Dean McDermottilla on viisi lasta, joiden vuoksi he ovat yrittäneet pysyä yhdessä. Lapset ovat 16-vuotias Liam, 15-vuotias Stella, 11-vuotias Hattie, 10-vuotias Finn ja kuusvuotias Beau. Tori Spellingin historiassa on ollut lukuisia kohuotsikoita taloussotkuista ja ulkonäköön liittyvistä skandaaleista.