Kevin Costnerin avioero muuttui likaiseksi – vaimo vei rahat eikä suostu muuttamaan talosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Costnerin vaimo Christine Baumgartner ei suostu muuttamaan ulos pariskunnan Santa Barbarassa sijaitsevasta kartanosta, vaikka heillä on meneillään avioero. Naisen asianajaja John Rydell väittää, että Kevin Costner ei voi laillisesti pakottaa ex-vaimoaan lähtemään 145 miljoonan dollarin arvoisesta kodista.

Insiderin saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Baumgartnerin asianajaja John Rydell väitti, että Costner pyrkii potkimaan Christinen ja heidän kolme lastaan ulos talosta, jossa lapset ovat asuneet koko elämänsä ajan. Rydellin kerrotaan myös arvostelevan kovasanaisesti Costnerin asianajajaa Laura Wasseria, joka ei suostunut viivyttämään tapauksen tulevaa käsittelyä, jossa tuomari päättää Baumgartnerin kohtalosta.

TMZ sai puolestaan käsiinsä asiakirjat 68-vuotiaasta näyttelijän pyynnöstä, jossa hän vetosi tuomioistuinta auttamaan vaimon häätämisessä. Costner kertoi, että alunperin entinen malli suostui muuttamaan pois 30 päivän kuluessa avioerohakemuksen jättämisestä. Baumgartner haki avioeroa 1. toukokuuta, ja hänen piti muuttaa pois kesäkuun alkuun mennessä – mutta hän asuu edelleen kiinteistössä.

Kevin Costner kertoo myös, että on jo antanut ex-vaimolleen yli 1,2 miljoonaa dollaria avioehdosta huolimatta. Asiakirjojen mukaan Costner jopa tarjoutui antamaan exälleen 10.000 dollarin ennakon hänen muuttokuluihinsa sekä 30.000 dollaria kuukaudessa vuokra-asunnosta osana hänen elatusapuvelvollisuuksiaan. Silti nainen ei ole muuttanut pois. Lisäksi Costner syytti entisen vaimonsa käyttäneen salaa lähes 100.000 dollaria miehensä varallisuudesta yrittääkseen aiheuttaa hänelle vahinkoa katkeran avioeron keskellä.

Entinen pariskunta aloitti seurustelun vuonna 1998 ja meni naimisiin kuusi vuotta myöhemmin näyttelijän 160 hehtaarin kokoisella maatilalla aivan Aspenin ulkopuolella Yhdysvaltojen Coloradossa. Tilaa vuokrataan 36.000 dollarilla per yö.