Jymypaukku! Legendaarinen Raptori tekee paluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomiräpin uranuurtaja Raptori niitti menestystä 1990-luvun alussa jättihiteillään, joita kierrätettiin vielä 20 vuotta myöhemmin. Vuonna 2010 yhtye teki nimittäin jo toisen comebackinsä, koska se lupasi tehdä paluun kymmenen vuoden välein. Seuraava comeback on jo lyöty lukkoon.

Raptorin JuFo on viettänyt Radio Novan festareita VIP-alueella. Mies on samalla paljastanut, että Raptori suunnittelee seuraavaa comebackia. Yhtye on nähty lavoilla viimeksi vuonna 2019.

– Teemme paluukeikat vuonna 2030. Se päivämäärä on päätetty jo aikaa sitten ja näin tulee tapahtumaan, JuFo kertoi Seiskalle.

Hyvinkäältä koko Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi singahtanut ysäripoppoo Raptori on tullut tunnetuksi muun muassa hiteistään Oi beibi ja Debi Gibson. Yhtye lopetti toisen albumin jälkeen. Kokoonpanoon kuuluivat JuFo III (Juho Peltomaa), Izmo (Ismo Heikkilä) ja Kaivo (Tero Kaikkonen)