Nyt se on varmaa – Evelina ja Nelli Matula julkaisevat yhteisbiisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Evelina paljasti hetki sitten, että hän on julkaisemassa kohta uutta musiikkia. Kyseessä on versio Olavi Uusivirran On niin helppoo olla onnellinen -kappaleesta. Evelinan TikTok-videolla kuultiin kappaleesta pätkä, jossa tuntui kuitenkin laulavan joku muu kuin Evelina itse.

Evelina vihjaili, että kappaleella on myös mukana yllätysvierailija. Moni arveli äänestä päätellen, että biisiin on lähtenyt mukaan Nelli Matula. Nyt Evelina paljasti tuoreella videollaan, että Nelli Matula tulee olemaan mukana hänen Onnellinen-kappaleellaan. Uuden singlen julkaisupäivämäärää ei tosin ole vielä julkaistu.

Evelina on ollut jo monien vuosien ajan yksi suosituimmista kotimaisista naisartisteista. Nainen nousi aikoinaan monien suosikkiartistiksi Honey-hittinsä julkaisun jälkeen. Nyt Honey on kerännyt Spotifyssa jo yli 21 miljoonaa kuuntelua.

@oonevelina you got me tripping (oh) stumbling (oh) miss nelli 🫶🏼 #newmusic ♬ Hot New Bombshell – grace🦋