Kunto-ohjaajan yksinkertainen neuvo – näin pudotat painoa puoli kiloa viikossa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kunto-ohjaaja korostaa kävelemisen tärkeyttä. Muun muassa poptähti Jessica Simpson ja Ariana Grande ovat kertoneet noudattavansa päivän aikana 10.000 askeleen sääntöä. Askeleita voi mitata esimerkiksi askelmittarilla, joka toimii monien kohdalla myös hyvänä kannustimena liikkumaan päivän aikana niin paljon, että haluttu tavoite täyttyy.

Nyt kunto-ohjaaja Vikki Hill on muistuttanut kävelemisen tehokkuudesta ja toimivuudesta myös omalla TikTok-kanavallaan. Hill kehottaa ihmisiä kävelemään 10.000 askelta joka päivä mikäli he haluavat polttaa rasvaa ja pudottaa painoa.

Vikki Hillin mukaan reippaasti kävelty 10.000 askelta polttaa noin 500 kilokaloria päivässä. Kun saman toistaa joka päivä, poltettuja kilokaloreita kertyy viikossa 3.500. Hill selventää, että 3.500 kilokaloria vastaa noin puolen kilogramman painonpudotusta joka viikko.

@vikkihillpt Episode 1 | just walk more… walk more and you’ll lose 1lb a week! Why wouldn’t you?! #fatloss #walkmore #steps #hotgirlwalk #losefat #NEAT ♬ Sure Thing Sped up Version – Stoci