IS: Kikan äiti paljastaa – tuoreesta kirjasta tehty rikosilmoitus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmenneen suomalaislaulaja Kikan elämään on perehdytty jo kahdessa kirjassa. Niistä uudempi, Kikka – traaginen elämä sisaren silmin ilmestyi juhannuksen alla. Kai Kortelaisen kirjoittamassa kirjassa Kikan elämästä kertoo laulajan pikkusisko Kati Lahti.

Kikan ädin Marita Viilonen on paljastanut Ilta-Sanomille artistin lähiomaisten tehneen rikosilmoituksen kirjaan liittyen. Viilosen mukaan kirja sisältää epätodenmukaisia väitteitä, ja hän ihmettelee myös terveystietojen jukaisemista siinä.

Rikosilmoitus tehtiin keskiviikkona 21. kesäkuuta. Viilosen mukaan omaiset haluavat sen avulla selvyyttä asioihin. Viilonen ei kuitenkaan ole kertonut julkisuudessa tarkemmin, mitkä seikat kirjassa eivät hänen tai lähiomaisten mukaan pidä paikkansa.

Kikka – traaginen elämä sisaren silmin julkaistiin Minerva Kustannuksen toimesta. Julkaisijan tiedotteen mukaan elämänkerta paljastaa Kikasta, oikealta nimeltään Kirsi Viilonen, julkisuudelta piiloon jääneen traagisen puolen. Laulajan sisarta lukuunottamatta muut sukulaiset eivät ole olleet mukana kirjan tekemisessä.