Erika Vikman paljastavassa esiintymisasussa – nähtävää riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiartisti Erika Vikman keikkailee tänä kesänä ahkerasti, kun näyttävä kaunotar nousee kesäkuukausien aikana lukuisten tapahtumien lavoille eri puolilla Suomea. Juhannus ei luonnollisestikaan tee tähän poikkeusta, vaan ennemminkin päinvastoin.

Nyt Erika on esiintynyt RMJ-festivaaleilla, jossa hän nousi lavalle jo viiden aikaan iltapäivällä. Torstai oli kautta maan melko sateinen, joten myös Vikman totesi kuviensa yhteydessä nousevansa lavalle satoi tai paistoi. Kuvassa nähtävä esiintymisasu oli melko paljastava.

Vikman julkaisi äskettäin Instagramissa kuvasarjan, jossa hän oli Peppi-koiransa kanssa. Koira kulkee mukana festivaaleilla, vaikka päivityksen perusteella Peppi ei aina oikein ymmärrä Vikmanin tarvitsevan aikaa myös esiintymiselle. Kuvasarja sai nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja valtavan määrän ihastuneita kommentteja. Vikman paljasti hankkineensa koiran marraskuussa 2022. Artistin mukaan tuolloin vuoden ikäinen Peppi oli ollut uuden kodin tarpeessa, ja kuvaili koiran vieneen täysin hänen sydämensä.