Elm Street -tähti paljasti kenet haluaisi Freddy Kruegerin rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Painajainen Elm Streetillä -elokuvien pahiksen, Freddy Kruegerin roolissa nähtiin vuosien ajan Robert Englund. 75-vuotias näyttelijä ei ole palaamassa rooliin, mutta hän olisi valmis luovuttamaan hirviön ikonisen hatun ja veitsihanskan uudelle tähdelle.

– Olen nykyään liian vanha ja liian paksu näyttelemään Freddyä. En voi näytellä enää taistelukohtauksissa enempää kuin yhden oton verran. Minulla on huono niska- ja selkäkipuja sekä niveltulehdus oikeassa ranteessani, Englund kuvaili Variety-lehdelle.

Freddy Kruegeria näytteli Painajainen Elm Streetillä -elokuvan vuonna 2010 ilmestyneessä uudessa versiossa Jackie Earle Haley. Englundin mukaan hän haluaisi nähdä uutena Kruegerina kaikista mieluiten näyttelijä Kevin Baconin.

– Tiedän hänen arvostavan kauhugenreä ja hän on loistava fyysinen näyttelijä. Se tapa jolla Kevin näyttelee hiljaa ja liikkuu – se olisi mielenkiintoista, Englund kertoi.

Englund nähtiin kauhuikonin roolissa ensi kertaa vuonna 1984 ja viimeitä kertaa vuonna 2003 ilmestyneessä Freddy v. Jason -elokuvassa. Hänen uraansa käsitellään tulevasa Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story -dokumentissa.