Hämmentävä ennätys: Pää valeltiin partavaahdolla – sitten heiteltiin pingispalloja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanennätyksiä voi rikkoa sellaisillakin tavoilla, joita useimmat ihmiset eivät todennäköisesti tule edes ajatelleeksi. Guinnessin ennätystenkirjasta löytyy erilaisten liikuntasuoritusten ja taidonnäytteiden lisäksi läjäpäin toinen toistaan hämmentävämpiä ennätyksiä.

Australian Melbournessa asuva Oscar Lynagh rikkoi teki taannoin hämmentävän tempauksen. Ensin hänen päänsä valeltiin paksulla kerroksella partavaahtoa. Tämän jälkeen hän asettui seisomaan seinän eteen ja alkoi heittelemään pingispalloja seinän kautta itseään kohti, tarkoituksenaan saada ne pysymään päässään.

Lynagh onnistui lopulta saamaan 12 pingispalloa tarttumaan partavaahdolla päällystettyyn päähänsä 30 sekunnissa. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen maailmaennätyksen. Lynagh on aikaisemmin rikkonut myös kumikanan heittämisen pituusennätyksen.