Nyt voit katsella metsää netissä – pankki avasi livelähetyksen puiden siimeksestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiireinen työpäivä toimistolla voi aiheuttaa ahdistusta. Puristavaan tunteeseen voi saada helpotusta seuraamalla luontoon liittyviä livelähetyksiä. S-Pankki on nyt avannut oman tarjontansa nettiin, kun yhtiö kuvaa omistamaansa metsää Youtubeen reaaliaikaisesti.

– Metsä-live avaa näkymän S-Pankki Metsä -rahaston omistamaan suomalaiseen metsään. Suora lähetys antaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi luonnon äärelle todistamaan sen hiljaista voimaa rauhallisella sekä kiireettömällä tavalla. Suoran lähetyksen tavoitteena on herättää kiinnostusta ja tietoisuutta suomalaisten metsien arvosta, ainutlaatuisuudesta ja tärkeydestä. Katsojat voivat jakaa omia havaintojaan metsän eläimistä sosiaalisessa mediassa #metsälive-aihetunnisteella, pankista kerrotaan.

Tempauksen tavoitteena on herättää kiinnostusta ja kasvattaa tietoisuutta suomalaisten metsien arvosta. Vielä paremman kokemuksen saa, jos poistuu työpisteeltä metsään esimerkiksi ruokatunnin ajaksi. Metsät edistävät terveyttämme monin eri tavoin. Tutkimusten mukaan kävely metsässä laskee verenpainetta ja kohentaa mieltä. Lisäksi se parantaa immuunijärjestelmää ja sen toimintaa.