Bussimatkalle hämmentävä käänne – kuljettaja otti lampaan kyytiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linja-autoon ilmestyi taannoin muiden matkustajien yllätykseksi villaisa kanssamatkustaja Englannissa. Kuljettaja pysäytti ajoneuvon hetkeksi poimiakseen kyytiin karanneen lampaan.

Martine Patey oli ensimmäistä päiväänsä töissä Brighton & Hove -yhtiön linja-auton kuljettajana, kun hän kohtasi odottamattoman tilanteen. A27-valtatiellä juoksi vapaana lammas. Patey pysäytti auton ja yritti ottaa eläintä kiinni muiden autoilijoiden kanssa.

– Lampaan kiinni saaminen oli vaikeaa, mutta lopulta eläin liukastui eteeni ja onnistuin lassoamaan sen käsilaukkuni hihnalla. Kaksi muuta autoilijaa tuli apuuni ja onnistuimme pitelemään lammasta paikoillaan poliisin tuloon asti, Patey kuvaili tiedotteessa.

Poliisi pyysi Pateyta kuljettamaan lampaan sen omistavalle viljelijälle. Sen tehtyään hän jatkoi matkaa kohti Eastbournea ja oli lopulta perillä vain minuutin myöhässä aikataulusta.