Viivi Altonen nautti juhannuksesta: ”En hypännyt helikopterista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten valtakunnan kauneimmaksi kruunattu Miss Suomi 2020 Viivi Altonen on noussut sosiaalisen median tähdeksi ja taannoin hänet nähtiin myös televisiossa kovaotteisessa Erikoisjoukot-realitysarjassa. Siinä osallistujat pantiin koville erikoisjoukkojen ammattilaisten toimesta. Aniharva suomalainen olisi kestänyt ohjelman loppuun saakka.

Nyt Viivi on viettänyt monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin juhannustaan nauttimalla hellesäästä, joka helli kerrankin juhannuksen viettäjiä. Altonen poseerasi sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa turkooseissa biksussa aurinkotuolissa ja nautti asianmukaisia virvokkeita. Samalla hän muisteli aikaisempia vierailujaan Lohjalle.

– Kiitos nautinnollinen, lämmin, hauska, rentouttava ja rakkaudentäyteinen juhannus. Toivottavasti kaikki tekin nautitte viikonlopusta! …Oli ihana saada myös uudenlaisia kokemuksia Lohjalta, kun pelkästään Erikoisjoukot. Tänä viikonloppuna en marssinut rinkka selässä, en hypännyt helikopterista enkä ryöminyt suossa. Suihkussa tosin kävin ihan yhtä vähän, kun juoksevaa vettä ei ollut käytössä, Viivi kirjoitti.