Charly Jordan paratiisisaarella – kuvissa vaaran tuntua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Maailmankuulun DJ-kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Jordan on keikistellyt kameran edessä St. Thomasin paratiisisaarella villassa, josta oli upeat maisemat merelle. Samalla kun Charly esittelee muun muassa biksupeppuaan kuvissa on niissä myös vaaran tuntua, sillä hän seisoo kuvissa myös jonkinlaisen kattorakenteen päällä.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.