Vera Dijkmans esitteli takapuolen, jolla tienaa sievoisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Estottomilla poseerauksillaan elantonsa tienaava 22-vuotias hollantilainen kaunotar Vera Dijkmans hämmästyi taannoin huomatessaan, että hänen entinen opettajansa osti hänen OnlyFans-tilinsä jäsenyyden. Sama henkilö oli aiemmin väittänyt, ettei Verasta tulisi mitään.

Nyt Vera on poseerannut tyylikkäästi Miamissa, jossa hän keikisteli kameran edessä niukoissa biksuissa hotellin uima-altaalla. Kuvissa pääosaan nousee arvatenkin hänen muhkea takapuolensa, eikä Vera esittele ensimmäistä kertaa pakaroitaan maksutta.

Vera Dijkmans tienaa nykyisin jopa 360.000 dollaria kuukaudessa ja on yksi sivuston eniten tienaavista malleista. Dijkmans keskeytti lukion 15-vuotiaana. Hän työskenteli tarjoilijana ja mallina ennen kuin liittyi OnlyFansiin vuonna 2020.