Barbien unelmakoti Airbnb-palveluun – väriltään tietenkin pinkki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tosielämän Barbien unelmakodissa vierailemisesta haaveilevilla on nyt elämänsä tilaisuus. Onnekkailla Barbie-faneilla on nimittäin mahdollisuus yöpyä vaaleanpunaisessa kartanossa Yhdysvalloissa, Kalifornian Malibussa.

Airbnb-palvelun järjestämässä tempauksessa kahdella vieraalla on mahdollisuus majoittua Malibu Dreamhousessa Kenin huuoneessa. Kartanon mukavuuksiin kuuluvat muun muassa uima-allas, tanssilattia ja merelle avautuvat näköalat.

Barbien unelmakodissa yöpymisestä haaveilevat voivat hakea mukaan 17. heinäkuuta. Varsinainen yöpyminen tapahtuu 21.-22. heinäkuuta. Majoittuminen on voittajille ilmaista.

Airbnb:n tempauksella mainostetaan Margot Robbien ja Ryan Goslingin tähdittämää Barbie-elokuvaa, joka saa ensi-iltansa 21. heinäkuuta 2023. Majoituspalvelu järjesti vastaavan tempauksen vuonna 2019, jolloin juhlittiin Barbie-nuken 60. syntymäpäivää.