Nainen putosi mereen loistoristeilijältä – pelastui muiden matkustajien avulla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Royal Caribbeaan Internationalin risteilyaluksella tapahtui 25. kesäkuuta huolestuttava tilanne. 42-vuotias nainen putosi mereen Mariner of the Seas -aluksen 10. kannelta Dominikaanisen tasavallan lähettyvillä. Tapauksella oli onnellinen loppu.

Naisen pelatusoperaatioss apuna olivat laivan kannella olleet muut matkustajat. Fox 35 Orlando -uutissivuston mukaan he auttoivat laivan henkilökuntaa paikantamaan veden varaan joutuneen henkilön kiikareilla. Lopulta matkustaja löydettiin ja nostettiin elävänä takaisin laivaan.

Nainen pelastettiin noin 45 minuuttia sen jälkeen, kun hän oli pudonnut laivan kannelta. Hänen kerrotaan selvinneen koettelemuksesta hyväkuntoisena. Matkustaja toimitettiin myöhemmin sairaalaan Curacaossa.

– Aluksen henkilökunta raportoivat asiasta välittömästi paikallisille viranomaisille ja alkoivat etsimään matkustajaa. Hänet onneksi löydettiin ja tuotiin takaiin kannelle, Royal Caribbeanin tiedotteessa kerrottiin.