Sointu Borg vietti syntymäpäivää näyttävästi – saunalautalla merellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sointu Borg toimii nykyisin muun muassa puhujana ja kirjailijana. Hän on suorasukaisuutensa ansiosta ymmärrettävästi suosittu puhuja eri ikäisten tapahtumissa. Ymmärrettävästi Borg niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sointu on viettänyt syntymäpäivää todella näyttävästi, sillä hän nautiskeli siitä saunalautalla Helsingin edustalla. Viime päivien helteessä juhlapäivää olikin varmasti hienoa viettää helteisellä merellä valkoisissa biksuissa paljussa makoillen.

Sointu Borgilla on Instagramissa noin 100 000 seuraajaa. Taannoin hän kertoi nuoremmille seuraajilleen, ettei heidän kannata vertailla omaa elämäntilannetta, saavutuksia, työtilannetta tai parisuhdetta muihin ihmisiin. Neuvo saikin suuren suosion.