Sormus katosi yli 50 vuotta sitten uimarannalla – löytyi nyt kilometrien päästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hukatut esineet eivät aina pysy kadonneina ikuisesti. Eräs yhdysvaltalainen mies sai yllätyksekseen takaisin sormuksen, jonka hän kadotti 51 vuotta sitten.

New Jerseyssä asuva Jim Keelan oli vuonna 1972 juhlistamassa koulusta valmistumista paikallisella uimarannalla. Juhlinnan aikana mies kadotti luokkasormuksensa. Hän oli varma, ette sormusta enää löytyisi mistään.

21-vuotias Anthony DiMaria Sadorski oli taannoin ottamassa kuvia auringonlaskusta kotinsa lähellä, kun hän huomasi maaassa sormuksen. Hän poimi korun mukaansa ja jakoi siitä kuvia Facebookissa. Sormus yhdistettiin paikallisen koulun vuosiluokkaan 72, ja se löysi tiensä takaisin Keelanille.

Erikoisen tapauksesta tekee se, että sormus oli päätynyt rannalta useiden kilometrien päähän sisämaahan. Keelan epäilee Sandy-myrskyn kuljettaneen korua kauemmas rannasta. Puoli vuosisataa kadoksissa ollut sormus on se edelleen hyväkuntoinen.

– Aion käyttää sormusta jälleen. Tämä on niin uskomaton juttu, että aion käyttää sitä varmasti, Keelan kuvaili News 12 New Jersey -uutissivustolle.