Suosikkitubettaja väittää saaneensa kutsun Titanic-sukellukselle: ”Aika pelottavaa”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MrBeast, eli Jimmy Donaldson, on yksi maailman seuratuimmista Youtube-tähdistä. Pelivideoillaan kuuluisuuteen noussut 25-vuotias tubettaja tunnetaan nykyään erityisesti erilaisista hyväntekeväisyystempauksistaan.

Nyt MrBeast on paljastanut saaneensa kesäkuussa kutsun sukellusvenematkalle, jonka määränpäänä oli Titanicin hylky. Hän kuitenkin kieltäytyi. Se osoittautui jälkikäteen hyväksi ideaksi, sillä Titan-sukellusveneen matka päättyi traagisesti.

– Sain aikaisemmin tässä kuussa kutsun lähteä mukaan Titanic-sukellusveneeseen, mutta vastasin kieltävästi. Aika pelottavaa että olisin voinut olla kyydissä, MrBeast kirjoitti Twitterissä.

MrBeast jakoi twiitissään ruudunkaappauksen saamastaan viestistä. Sen lähettäjä kertoo lähtevänsä sukellusvenematkalle ja kertoi, että tiimi olisi innoissaan MrBeastin mukanaolosta. Tubettaja ei kertonut, kuka viestin oli lähettänyt.

Turisteja Titanicin hylylle vienyt Titan-sukellusvene joutui onnettomuuteen 18. kesäkuuta. Kaupallisella matkalla olleen sukellusveneen uskotaan luhistuneen paineistuksen menettämisen seurauksena. Aluksessa oli turmahetkellä viisi ihmistä.