Helsingin Forumissa elokuussa kolmen artistin ilmaisfestari

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Festaritunnelmiin on mahdollista virittäytyä tänä kesänä ilmaiseksikin. Helsingin kauppakeskus Forumissa järjestetään elokuun alussa tapahtuma, jossa lavalle nousee kolme nousevaa suomalaista artistia.

Sony Music Summer Fest 2023 järjestetään Forumissa keskiviikkona 2. elokuuta. Lavalle nousevat debyyttilevyään työstävä Tuure Boelius, Emma-palkintoja voittanut Pehmoaino ja albumilistan ykköseksi nousseen Sextape II -albumin alkuvuodesta julkaissut Sexmane. Artistien välillä musiikista vastaa DJ Mumin.

Kello 14-20 järjestettävä tapahtuma on paitsi ilmainen, myös ikärajaton. Tapahtuman yhteydessä järjestetään meet & greet -tilaisuudet, minkä lisäksi paikalla on fanituotteita myyvä popup-kauppa. Sony Music Summer Fest -tapahtuma järjestettiin myös viime vuonna, jolloin esiintymässä olivat Blind Channel, Pihlaja ja Gasellit.