Maria Arreghini ulkoilutti jättimäistä poveaan Como-järvellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saapasmaalainen hyvin kurvikas opiskelijatar Maria Arreghini on Instagramin nouseva tähti. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt Maria on nautiskellut Italian pohjoisosien helteistä Como-järvellä, jossa hän on lähtenyt maista veneilemään. Samalla hän sai hankittua hieman lisää rusketusta muhkeisiin kurveihinsa, joiden ansiosta hänestä on tullut kansainvälinen sometähti.

Maria Arreghinilla on myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.