Antti Tuiskun ura päättyy tänään: ”Minua itkettää, mutta ei harmita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun suurimpiin suomalaisiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku päättää tänään menestyksekkään uransa, kun hän nousee Ruisrockin lavalle Turussa. Lukemattomien hittien, palkintojen, kiertueiden ja suurten konserttien ura päättyy huipulla. Tuisku kirjoitti siihen liittyen tänään koskettavan päivityksen.

– Tänään se päättyy, vajaa 20 vuotta kestänyt laulajan urani. Elämänvaihe, joka on koulinut minusta sen ihmisen, joka olen tänä päivänä. Joku muu osaa arvioida sitä paremmin kuin minä itse, mutta hymyilen kun katson peiliin, Antti Tuisku kirjoittaa ja kertoo pyörineeseen viimeisen viikon ajan öisin sängyssään toivoen voivansa pukea kiitollisuutensa sanoiksi oikein.

Antin lisäksi varmasti monet hänen faneistaan kokevat jäähyväiset tänään vahvasti. Suuria tunteita on siis luvassa tänään Ruissalossa, kun Antti Tuiskun uran – ainakin toistaiseksi – viimeinen keikka päättyy.

– Tänään vedetään Ruisrockissa klo 23:59 Niittylavalla kuin viimeistä päivää. Koska sitä se on- tuossa muodossa urani toistaiseksi viimeinen päivä. Minua surettaa, mutta ei kaduta. Minua itkettää, mutta ei harmita. Rakastan elämääni, Tuisku päättää päivityksensä.