90 Päivää morsiamena Yohan väittää: ”Daniele rakastaa edelleen exäänsä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa nähty pariskunta, Daniele Gates ja Yohan Geronimo, ovat eronneet. Neljännen kauden studiojaksossa kuultiin, että Yohan ei enää rakasta Danielea. Hän on nyt väittänyt, että Daniele rakastaa edelleen entistä miesystäväänsä, Taylenia.

– Hänellä on edelleen Taylenin valokuvia, Yohan kertoo.

Daniele puolustautuu, että hänellä on tallessa kaikki elämänsä valokuvat siitä lähtien, kun on ollut pieni lapsi, eikä ole omistanut Taylorille erikseen omaa valokuvanäyttelyä. Yohan ilmoitti jo aiemmin, että avioliitto Danielen kanssa on ohi.

Yhdysvalloista kotoisin oleva Daniele muutti Yohanin luokse Dominikaaniseen tasavaltaan ja joutui törmäyskurssille kulttuurierojen vuoksi. Lisäksi pariskunnan huima ikäero on rasittanut suhdetta. Danielen mukaan Yohanin käytös muuttui välittömästi sen jälkeen, kun hän muutti miehen kotimaahan.